TDC NET’s tilbud om fibernet – du kan stadig tilkendegive din interesse

Endnu en opfordring til at give din interesse til kende mht TDC NET’s fibernet.
Husk at hvis der kan mobiliseres 80% tilkendegivelse af interesse for fibernet, så vil TDC NET etablere fibernet helt gratis.
Læs mere her.

Der er flere, som tidligere har ytret bekymring om det samtykke, der skal gives. Brugerrådet har fulgt op på dette med TDC NET:
I forbindelse med TDC NET’s undersøgelse af interessen for fibernet i Ishøj, er der flere, som har udtrykt bekymring for, at det er et krav for ens registrering, at du giver samtykke til at TDC NET må kontakte dig via e-mail, telefon og SMS. Brugerrådet har talt med TDC NET, som har forklaret at de, i henhold til lovgivningen, er nødsaget til at indhente dette samtykke, da de ellers ikke vil have tilladelse til at informere omkring det videre forløb, når og hvis udrulningen af fibernet sættes i gang. Uden samtykke kan TDC NET ikke informere dig om, hvorvidt der er nok interesse i kommunen til at fibernettet etableres, eller om praktiske forhold om installationen, hvis projektet bliver gennemført. TDC NET vil heller ikke kunne kontakte dig, og spørge om du vil ændre din interessetilkendegivelse, til en bestilling af gratis tilslutning til fibernettet.